Tarot verrijkt je wereld

Tarot verrijkt je wereld

Yeske en Annemieke van de Tarotschool

Tarotkaarten en de toekomst voorspellen, voor Annemieke en Yeske van de Tarotschool is het de dagelijkse kost. Zij hebben in Utrecht een tarotschool waar ze cursussen geven en mensen coachen om kaarten te leggen. 

Tarot is een bron van kennis en wijsheid, die wordt weergegeven in afbeeldingen en symbolen. Het kaartspel bestaat uit 78 kaarten vol symbolen, die staan voor oude wijsheden. Op iedere kaart staat een unieke afbeelding met een andere betekenis. Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling. 

Wat een misconceptie is over tarot is dat het een manier is om de toekomst te voorspellen. Dat zou alleen kunnen wanneer we zouden leven in een wereld waarin alles wat er in de toekomst gebeurt vaststaat en jij met de beslissingen die jij neemt geen enkele invloed hebt over de dingen in je eigen leven. De dames van de Tarotschool houden zich vooral bezig met de kunst overdragen. Ze geven al sinds 2003 cursussen. Verslaggever Lisa was live in de uitzending op locatie aan de Oudegracht bij Yeske en Annemieke. 

Voor verslaggever Lisa werden ook kaarten gelegd. De bedoeling bij zo’n lezing is dat je een knooppunt in je leven als vraag neemt en op basis van die vraag kies je kaarten. Bij Lisa was de vraag gebaseerd op haar studie, wat ze er in de toekomst mee moet. Ben je nou benieuwd naar wat de kaarten voor Lisa voorspelt hebben? kijk dan het item terug.

Over de auteur

Lisa Wessels

Vanaf jongs af aan houdt ik me al met alles wat met politiek heeft te maken. Sinds ik beginnend journalist ben, ben ik ook opzoek naar de diepgang achter de politiek. Ik maak van geschreven verhalen tot podcasts tot beeldende producties. Ik sta altijd open voor nieuwe projecten en spannende uitdagingen. U kunt mij bereiken door te bellen op 0644356676 of via LinkedIn en Twitter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *