Impact horecasluiting

Tijdens de persconferentie op 13 oktober werd aangekondigd dat de horeca vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur de deuren moesten sluiten. Deze sluiting heeft grote gevolgen voor de horeca en haar werknemers. Student/horecawerknemer Judith van Holland (19) en horecaondernemer Frank Loois (42) vertellen in dit item over de impact van de horecasluiting. Daarnaast sprak redacteur Mirella Waaijenberg met horecawerknemer Suzanne Horlings over hoe zij deze coronamaatregel ervaart. 

Lees verder

Een linkser partijprogramma dan verwacht van de VVD

De VVD heeft op 6 november 2020 hun partijprogramma voor de aankomende verkiezingen bekend gemaakt. In dit partijprogramma staat onder andere dat de VVD voor een sterke overheid is. Dit is volledig in tegenstrijd met de rechtse gedachte dat de overheid zich zo min mogelijk moet bemoeien. En zo zijn er nog een aantal punten waardoor de VVD van een rechtse partij, meer naar het midden opgeschoven is in het politieke landschap.

Lees verder
Bezig met laden
  • Binnenland
  • Buitenland
  • Zakelijk
  • Sport
  • Kunst en Cultuur

Disclaimer

Op deze website publiceren studenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.