Love is in the air

Love is in the air

Beeld: Fleur Chattillon en Bever Links: beeld van de campagne van Bever Outdoor. rechts: Sommelier max Bockel in de wijnkelder van Rijks.

De liefde hangt in de lucht! Zondag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Dit jaar in een lockdown, wat beperkingen oplegt voor het daten. Dit betekent niet dat er helemaal niks te doen is in Nederland. Er worden verschillende ‘coronaproof’ activiteiten en evenementen georganiseerd voor singels. Ook bied haast elke horeca gelegenheid een uitgebreid Valentijns menu aan. 

Zo ook Michelinsterren restaurant Rijks. Zij bieden een Valentijnsdagontbijt en menu aan die je op een hoogwaardige manier bij je thuis kan laten bezorgen. Er komt virtuele begeleiding bij het menu en ook nog een spannend spel. Sommelier Max van Bockel vertelt ons alle ins en outs. Ook Bever outdoor wil deze Valentijnsdag niet zo maar aan zich voorbij laten gaan. Zij organiseren een wandelblinddate op de Utrechtse Heuvelrug. Je kan je online opgeven en wordt eventueel gekoppeld aan een date. Als je gematched bent wordt je op een toegestuurde locatie opgewacht door een van de Sergio’s van Bever. Als de wandelblinddate nou heel goed bevalt, kan je hem eventueel verlengen door er nog een paar kilometer aan vast te plakken. Tot slot maken ze ook nog een aantal mensen blij met een goodiebag van Bever. Brandmarketeer David Trimbos is een van de organisatoren en matchmakers en vertelt ons meer.

Ga voor meer info naar: https://www.rijksrestaurant.nl/ en https://www.bever.nl/blog/wandelen/blind-date-wandelen-valentijnsdag.html

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *