Eerste Fieldlab testevenement

Beeld: Fleur Chattillon

Het Beatrix Theater in Utrecht komt voor het eerst weer met een theatervoorstelling op zaterdag 20 februari van Guido Weijers. Op maandag 15 februari vond de eerste show al plaats voor zakelijke contacten van het theater en zaterdag is hij toegankelijk voor alle burgers. Er vindt tijdens deze voorstelling een grootschalig onderzoek plaats door Fieldlab Evenementen, gericht op het vergaren van inzichten en data om op termijn terug te kunnen keren naar veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit. Het Beatrix Theater legt uit waarom juist zij deze voorstelling hosten en hoe het zit met hun samenwerking met Fieldlab Evenementen.

De verenging van evenementmakers is een van de opdrachtgevers van Fieldlab. Zij vertellen waarom zij gekozen zijn voor het onderzoek naar de mogelijkheden van evenementen en waarom ze nou precies beginnen met een theatervoorstelling en niet een ander soort evenement. Ook zijn ze al bezig om de volgende evenementen te plannen zoals voetbalwedstrijden met publiek. De Stadsschouwburg in Utrecht is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de theatervoorstelling. De directeur brengt haar reactie uit op het feit dat zo’n voorstelling weer mogelijk is en hoe zij er als stadsschouwburg tegenaan kijken om zelf zoiets te organiseren.

De voorstelling van aankomende zaterdag is inmiddels al helemaal uitverkocht, maar houd vooral de website van Fieldlab Evenementen in de gaten om binnenkort zelf iets bij te wonen! https://fieldlabevenementen.nl/

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *