Sekspoppen zijn de nieuwe huisvrouwen

Sekspoppen zijn de nieuwe huisvrouwen

beeld: Feline Neyndorff

https://youtu.be/GX-K8e4GGy0

Seksclubs zijn dicht, sekswerkers kunnen niet aan de slag en contact maken met mensen is deze tijden van corona een stuk lastiger. Om toch aan je trekken te komen zijn sekspoppen misschien wel het alternatief! Een pop die precies doet wat jij wilt en reageert op de aanrekeningen, maar die je vervolgens weer terug in de kast plaatst. Het klinkt als iets bizars, maar sekspoppen worden steeds populairder. Tegenwoordig zijn ze zelfs zo populair dat mensen met de poppen een relatie aangaan en uiteindelijk zo verliefd zijn dat ze met de poppen willen trouwen. Je kan de poppen aankleden (en natuurlijk uitkleden) met verschillende outfits, het haar verwisselen door middel van het veranderen van de pruik en zelfs de pop opmaken met make up. Zo kun je helemaal je eigen pop maken. En hoe meer je hem eigen maakt, hoe groter de kans is dat je echt een band opbouwt met de pop. 

Bij de webshop House Of Dolls verkopen ze de sekspoppen. Een aantal jaar geleden zijn twee vrienden hiermee begonnen en sindsdien is het steeds groter en groter geworden. Veel van de poppen worden wekelijks gekocht, door jong en oud. Ook verschillen ze met prijzen. Hoe beter de kwaliteit, hoe duurder de pop wordt. Ze laten ze allemaal maken in China en dat is ook te merken, want sommige poppen kunnen alleen Chinees praten. Met deze valt dus lastiger te communiceren, maar veel praten gewoon engels en daarmee kan je dus ook echt gesprekken voeren. De eigenaar van de webshop denkt zelfs dat de technologie zo veel meer gaat verbeteren dat de poppen over een aantal jaar zelf de kast uitlopen. Of dat echt gaat gebeuren is nog even afwachten, maar omdat de poppen nu al zo levensecht zijn is dit zeker een mogelijkheid voor in de toekomst. 

Omdat sekspoppen vaak heel prijzig zijn, heb je bij de seksshop goedkopere alternatieven. Zo verteld de eigenaar van de sekshop De Dom in Utrecht over zijn assoriment van pocketpussy’s tot ‘net echte’ billen. Het is natuurlijk niet hetzelfde als een sekspop, maar het idee is hetzelfde. 

Over de auteur

Feline Neyndorff

Hey! Ik ben Feline Neyndorff en op deze site kun je al mijn artikelen lezen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *