De Super Power Redactierace

De Super Power Redactierace

De Olympische spelen, grote atleten en indrukwekkende prestaties. We maken er als redacteuren graag items over. Maar hoe is het eigenlijk met onze eigen conditie gesteld? Kunnen wij van SVJ media wel tegen een stootje en een nat pak? Om dit aan onze geliefde bezoekers te bewijzen nam redacteur Pepijn Kouwenberg drie van zijn redactiegenoten mee de stormbaan op. drie dappere zielen die half april de kou van de plomp trotseren voor het leedvermaak van zowel de organisator als de websitebezoeker, Wie is het snelste, het sterkst en wie is er in staat zijn kleren enigszins droog te houden? We we gaan het zien in de  super power redacteuren race. En bij deze presenteer ik u graag onze kandidaten

Teun alias: Feyenoord,  Hij ging van hockey naar de vechtsport maar zit sinds corona alleen nog maar achter zijn laptop stukjes te tikken, met 1 meter 90 en een gewicht van 88 kilo een boom van een vent maar kan hij het ook waar maken op de stormbaan?

Ris alias: De wilde veender , speelt vanaf haar tiende waterpolo maar zal bij deze stormbaan juist uit het water moeten blijven. Nu zit ze thuis en probeert zo nu en dan de kracht bij elkaar te krijgen om nog een paar push ups eruit te te doen Met een lengte van 1.69 en een gewicht van 60 kilo zou dit wel eens de lichte veder kunnen zijn die alle records gaat breken.

Tijmen alias: Freek Vonk,  Hij ademt al vanaf zijn jeugd bij de voetbalmini’s sport en gaat het nog spannend maken, hij klokt in op 1.86 en rond de 80 kilo valt hij als  middenmoter tussen de andere kandidaten. Al met al is Tijmen met aldie sportervaring een geduchte tegenstander. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *