Aftrekken kan je leren!

Aftrekken kan je leren!

Braaf en stout is een aantal jaar geleden begonnen met het geven van workshops over  hoe je het beste de man kan bevredigen door hem af te trekken. Ze geven allemaal speciale trucjes en fijne kneepjes, die de man zelf soms ook helemaal niet kent. De workshops zijn te volgen met groepen tot 30 man en duren ongeveer twee uur. Maar hoe gaat zo’n workshop dan precies in zijn werk? Dit wilde ik wel eens uitzoeken! 

De vrouw van Braaf en Stout kwam binnen en de sfeer was anders dan normaal. Daar zaten we dan, met 8 meisjes aan tafel met een rood wijntje om de spanning een beetje weg te drinken. In een grote koffer zaten maar liefst 8 grote dildo’s, en ja hier begonnen de geschokte  hoofden al. “Zo doe voor haar maar die grootste, want daar houdt ze wel van!” Zei 1 van de meisjes, waarop de rest lachend de grote dildo aankeek. De sfeer werd rustiger toen de cursusleider ging zitten aan tafel, waarop de rest volgde. Braaf en Stout verdeeld de technieken in de dagen van de week. Elke dag van de week heb je 3 technieken. De eerste techniek is altijd een bepaalde handeling waardoor hij nog iets meer opgewonden wordt. Dit is meer een echte massage techniek, die op de penis wordt toegepast. De tweede techniek laat je hem al wat meer richting het eind resultaat komen en bij de derde techniek laat je hem klaarkomen, als het goed is natuurlijk. 

Wat ook bijzonder is aan de workshop is het feit dat alle technieken namen hebben. Zo heet de ene techniek ‘De Pannekoek’ en de andere ‘De oneindige tunnel’. Hierdoor denkt het bedrijf dat de technieken beter worden onthouden en het heeft ook een geestige twist aan de workshop. Terwijl we bezig waren, was iedereen aan tafel eigenlijk heel serieus en probeerde de technieken zo goed mogelijk uit te voeren. Bij de technieken die minder toegankelijk waren, werden veel vragen gesteld waarom het dan zou fijn zou zijn. Dit ging soms gepaard met een beetje ongemakkelijk gegiegel. 

Na twee uur was de workshop afgelopen en kreeg iedereen die mee had gedaan een diploma met haar naam. Omdat er in deze twee uur zo veel handwerk is uitgelegd, heeft het bedrijf ook een samenvatting die je aan het einde ontvangt, waar de technieken van elke dag van de week staan uitlegt. Ook is het mogelijk om speeltjes en glijmiddel die tijdens de cursus zijn gebruikt te kopen. Een Handjob workshop bij Braaf en Stout kost voor groepen t/m 10 personen 200 euro. Daarna komt er 18 euro per extra persoon bij. Naast deze handjobworkshop doet Braaf en Stout ook vinger workshops en een sexpert workshop. 

Over de auteur

Feline Neyndorff

Hey! Ik ben Feline Neyndorff en op deze site kun je al mijn artikelen lezen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *