Verveel je je? Ga een middagje bakken!

Een eenvoudig monchou toetje in een glas

Doordat speelzalen zijn gesloten, evenementen zijn afgelast en onderling contact lastig is in deze tijd zijn veel kinderen op zichzelf gewezen. De verveling slaat toe bij veel kinderen. Jordy en Loes laten je zien hoe je een leuke middag kan hebben in de keuken door wat lekkers te bakken.

Slecht weer buiten en heb je niks te doen? Ga de keuken in! Tegenwoordig zijn er zoveel leuke bakrecepten op het internet te vinden waardoor je je zeker niet hoef te vervelen. Loes en Jordy speurden het internet af opzoek naar een leuk recept. Na een korte zoektocht hebben we een makkelijk en leuk monchou toetje recept gevonden.

Om te beginnen, zorg dat je ouders alles in huis hebt gehaald en over de juiste bakmiddelen beschikt. Trommel alle keukenspullen op en orden het netjes. Begin bijvoorbeeld met alles af te wegen en op volgorde zetten. Zorg dat je het recept erbij houd en het stapje voor stapje doet. Zo maak je geen foutjes bij het maken van je taart, cake of toetje.

Je hoeft echt geen keukenheld of keukenheldin te zijn om een goed en lekker resultaat te bakken. Vraag je ouders om hulp en heb een leuke middag in de keuken. Succes met bakken!!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *