Investeerders steunen De Loods Fashion in Mijdrecht

Investeerders steunen De Loods Fashion in Mijdrecht

Beeld: Eigenaar Ron Wijburg (links), zijn dochter Kim Wijburg (midden) en ambassadeur Sandra Faber (rechts) bij een van de kledingmerken in De Loods; foto door: Kim Suos

MIJDRECHT – Tijdens de coronacrisis zijn veel bedrijven failliet gegaan. De detailhandel heeft in januari 5,9 procent minder omgezet dan in januari 2020. Het verkoopvolume was 8 procent lager, meldt het CBS. Ondanks de grote onzekerheid bij ondernemers, hebben de werknemers van De Loods Fashion uit Mijdrecht niet stil gezeten. Eigenaren Ron Wijburg, Petra Heideman en manager Fleur Janmaat zijn sinds 15 december druk bezig om van De Loods Fashion een indoor modestad te maken. Als extra steuntje in de rug kunnen klanten ambassadeur worden en mee-investeren in dit plan.

Wat eerst een kledingwinkel van 110 vierkante meter was, is nu een pand van 1100 vierkante meter geworden. In totaal beschikt De Loods over 25 kledingmerken. Midden in de winkel is een 17 meter lange bar geplaatst waar iedere dag verse koeken zullen worden afgebakken. Kim Wijburg, de dochter van Ron en Petra, zal voornamelijk te vinden zijn in de nieuwe beautysalon. Tussen het shoppen door kun je hier je nagels laten doen, je wenkbrauwen laten bijwerken of ontspannen met een gezichtsbehandeling en massage.

Broadway
De hele winkel staat in het teken van het thema ‘Broadway’. Bij binnenkomst is de rode loper al uitgerold en rondom de bar bevindt zich een rij velvet rode barkrukken. Boven de bar wordt een lichtbak gemonteerd met de tekst “Need a break? We serve you a damn good cup of coffee” en bij de paskamers kun je het pashokje sluiten met fluweel rode gordijnen. 

Corona
Ondanks deze onzekere tijd hebben Ron, Petra en Fleur ervoor gekozen om de extra tijd die ze in de lockdown hadden, te gebruiken voor de verbouwing. Maar de angst voor een faillissement blijft. “Natuurlijk ben ik ook bang om failliet te gaan, maar ik heb geleerd om je niet in die angst mee te laten nemen. Angst zelf is een slechte raadgever”, vertelt Ron.

Ambassadeurschap
Iedereen die een steentje wil bijdragen aan de verbouwing, mag zelf een bedrag kiezen om te investeren. Over dit bedrag ontvang je als ambassadeur jaarlijks 4 procent rente met een looptijd van vier jaar. Zodra de vier jaar is verstreken, ontvang je het geld wat je hebt ingelegd weer terug op je rekening. Daarnaast zullen alle namen van de ambassadeurs vereeuwigd worden op de ‘Wall of Fame.
De Loods streeft naar een bedrag van 450 duizend euro. “Het doel is gebaseerd op de grote van onze verbouwing. Op dit moment hebben we al meer dan 260 duizend euro opgehaald”, zegt Ron.

In de onderstaande video vertelt Ron Wijburg over al hun verbouwingsplannen en hoe zij, met de hulp van de ambassadeurs, hun plannen mogelijk maken. Sandra Faber, ambassadeur van De Loods, vertelt over haar overweging om te gaan investeren.

*Rechtenvrije muziek van: https://www.purple-planet.com

Over de auteur

Kim Suos

Hoi, Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Ik ben een spontane 18-jarige student die zich druk aan het ontwikkelen is tot volwaardig journalist. Zelf ben ik dol op schrijven en ik zou mij hier graag verder in willen specialiseren. Mijn interesses liggen bij maatschappelijke kwesties, human interest verhalen en diepgaande persoonlijke interviews. Buiten het schrijven is mijn interessegebied erg breed. Ik zou dus ook graag nieuwe ervaringen op willen doen in de televisie, media en kranten/tijdschriftenbranche. Daarnaast ben ik druk in de weer met fotografie. Hier wil ik mij nog verder in specialiseren, samen met het maken en bewerken van video’s. Tot slot ben ik ook beschikbaar voor journalistieke en commerciële freelance opdrachten. Mocht u interesse hebben, dan kunt u mailen naar: suoskim@gmail.com Meer weten over mijn werkervaring? Neem dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn https://www.linkedin.com/in/kim-suos-93a684192/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *