Get into the Jungle

Get into the Jungle

Hij heeft al meer dan een jaar niet meer voor een kolkende groep mensen gestaan. René Geelhoed, ofwel Makelove music is muzikant en mist zijn publiek. Toch heeft hij een nieuwe band kunnen vormen en is hij bezig met het uitbrengen van nieuwe muziek. Zijn muziek, geschreven in de eerste lockdown, kon niet langer op de plank blijven liggen en moest uitgebracht worden. Zijn nieuwste nummer Get into the jungle komt deze week uit.

Ik spreek hem bij zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse Zonnemaire. Zijn spullen staan allemaal volgepropt in het huis van zijn moeder. De anikraakboerderij waar hij woonde is gesloopt, dus moest hij halsoverkop terugverhuizen naar zeeland. Zonder werk, zonder woning en zonder uitzicht op versoepelingen probeert hij toch naam te maken door zijn muziek te releasen.

Toch is hij niet opzoek naar de nieuwe streamtrekkende zomernummer van 2021. “Dat kut met die streams. Daar trek ik mijzelf eigenlijk steeds minder van aan. Ik maak liever muziek voor een bepaalt soort niche mensen die mijn muziek vet vindt.”, vertelt René. Hoewel deze zomer vergooit lijkt kijkt René positief naar volgende zomer. “Volgende zomer staan wij op vette festivals met de band en zijn er een heleboel mensen die losgaan op onze muziek.”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *