De Grote EK Snack Test

NEDERLAND – Het EK voetbal komt er bijna aan. Op 11 juni begint het Europese Kampioenschap en Nederland speelt zijn eerste wedstrijd tegen Oekraïne op 13 juni in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De selectie van het elftal is net bekend en er komt steeds meer EK merchandise in de winkels.

Het EK voetbal zou eigenlijk in 2020 plaatsvinden, maar door het coronavirus is het een jaar uitgesteld. En dit jaar speelt het EK zich af in verschillende landen, anders dan vorige keren. Daarnaast kan er dit jaar geen EK gekeken worden vanuit de kroegen, zegt demissionair minister Grapperhaus.

In de bovenstaande video voor de YouTube Lekker Los uitzending test Isabelle Welling met haar broertje Casper verschillende EK snacks van de Lidl, Albert Heijn, Jumbo en Action.

Snackspert
Ook spreekt ze in de video met Eke Bosman, beter bekend als Snackspert. Eke heeft een instagramaccount @Snackspert met ruim 53 duizend volgers. Op zijn pagina recenseert hij snacks. Dit kunnen snacks uit de supermarkt zijn, maar ook van een snackbar of restaurant.

Het instagramaccount @Snackspert is een uit de hand gelopen hobby die 7 jaar geleden ontstaan is, zegt Eke. Hij recenseert de snacks niet vanuit bepaalde voorwaarden, vertelt Eke. “Ik zeg vooral dit is lekker, want: het is krokant of het is goed smeuïg.” “Ik weet na een hap of het goed is of niet. Want snacks zijn niet zo haute cuisine.”

De favoriete snack voor tijdens het EK zijn voor Eke de Old Amsterdam bitterballen van Kwekkeboom. “Die bitterballen met oude kaas zijn echt fantastisch. Uitstekend voor een voetbalwedstrijd en je kunt ze makkelijk serveren aan je vrienden.” Daarnaast zegt hij dat een frikandel ook niet kan ontbreken tijdens het kijken van het EK voetbal.

Benieuwd naar de gehele video? Druk dan op de playbutton om de gehele video te bekijken. 

Klik hier om Snackspert te volgen op Instagram

Over de auteur

Isabelle Welling

Hoi! Ik ben Isabelle, 18 jaar en ik kom uit Nijmegen. Ben je benieuwd wat ik doe naast items maken? Volg mij dan op Twitter en Instagram @isabellewelling !

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *