“Als ik wist waar de liedjes vandaan kwamen zou ik er wel vaker heen gaan”

“Als ik wist waar de liedjes vandaan kwamen zou ik er wel vaker heen gaan”

Fenna Vissers is 19 jaar oud en staat aan het begin van haar carrière als zangeres, fotografe en kunstenares. Al heeft ze nog een lange weg te gaan, de passie voor haar vak heeft ze zeker.  

Al jaren is Fenna bezig met het boosten van haar carrière. Door mee te doen aan verschillende wedstrijden zoals Mooie Noten, Poppunt Gelderland en zelfs in het voorprogramma van Jacqueline Govaert (ook wel bekend als frontvrouw van de band Krezip) te staan, groeit haar repertoire steeds verder.

Niet alleen op muzikaal front is Fenna erg actief, ook vindt ze door de Theateropleiding in Rotterdam steeds meer creatieve kanten bij zichzelf. De foto’s, gedichten en theatrale manieren om zichzelf te uiten zorgen voor een groei binnen haar carrière. Toch heeft Fenna nog een lange weg om te gaan. Op sociale media profileert ze zich niet echt, “Ik gebruik mijn social media-account alleen omdat ik het leuk vind, ik heb weleens van iemand die ik persoonlijk ken aangeboden gekregen om mijn account verder uit te breiden, hij wou dat ik veel meer een statement zou maken. Dat hoeft van mij allemaal niet.” Voor Fenna is sociale media nu nog een hobby, maar met het Instagram account van haar band probeert ze wel te groeien, “Met mijn band ben ik net begonnen, maar het is wel leuk want eerst herkent niemand je en nu ben je dan toch steeds meer een band aan het worden, omdat mensen je kunnen vinden.”

Fenna heeft dus nog een lange weg te gaan, haar toekomstdroom? “Mijn droom is om een soort huisje ergens in de natuur te hebben, met daar een studio. Dan af en toe toeren, vervolgens weer gaan opnemen en zo fans te krijgen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *