Schrijven, video en fotografie waren altijd al mijn passies. Mijn andere liefde is onderwijs. Het leren en andere mensen dingen aanleren en informeren. Na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker onderwijsassistent te hebben afgerond begon ik (Joëlle de Boer) met de opleiding journalistiek aan de Hogeschool Utrecht om de mogelijkheid te geven om van mijn hobby’s mijn beroep te maken.

Schrijven is altijd al een onderdeel van mijn leven geweest en zal dat dan ook altijd blijven. Op mijn blog Missing Side – Kid of E19 vindt u een naast deze website meer van mijn persoonlijke artikelen. Dit blog is ontstaan op mijn 15e in 2016 toen ik het nodig had om mijn schrijfsels kwijt te kunnen. Nu is het een persoonlijk portfolio waarin u mijn leven en schrijfstijl ziet ontwikkelen terwijl ik mijn persoonlijke verhaal steeds beter in woorden uit kan drukken.

Op een dag kom je niet meer thuis… tussen leven en dood. Het verhaal van Anton de Boer in de Hospice

Interesses
De dingen waar ik graag over schrijf liggen mij persoonlijk het meest aan het hart. Onderwerpen die mij interesseren zijn het onderwijs, genealogie (stamboomonderzoek), mensen met een beperking, cultuur en kunst, media, oorlog, adoptie, donor conceptie. Daarnaast ook het genre waarbij ik mensen hun persoonlijke verhalen vast leg. Het doel dat ik altijd voor ogen houd bij het maken van mijn producties is het persoonlijke van de mens naar voren brengen waardoor andere mensen herkenning kunnen vinden in het verhaal.

Huidige werk
Ik ben sinds oktober 2021 officieel ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de naam Journalist – Joëlle de Boer. Op dit moment ben ik nog druk bezig met mijn opleiding, maar ik heb de kans aangegrepen om te schrijven voor het blog van het bedrijf MyHeritage. Een bedrijf wat zich bezig houd met stamboomonderzoek en DNA testen. Ik schrijf verschillende blogs rondom stamboom onderzoek een aantal keer per maand. Ik sta open voor nieuwe opdrachtgevers.

Contact
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/joëlle-de-boer
LinkedIn bedrijf pagina: https://www.linkedin.com/company/journalist-joelledeboer/
E-mailadres: journalistjoelledeboer@gmail.com