Informatieve bedrijfsvideo onderwijsorganisatie CvTE

Omschrijving werkzaamheden:
Als het gaat over de overheid en ambtenaren, heb ook jij hier vast een beeld bij. Maar binnen de grote overheidswereld, zijn er veel verschillende overheidslandjes. Hier zijn wij er één van. Als College voor Toetsen en Examens (CvTE) zorgen we ervoor dat diploma’s in Nederland goede centrale examens en toetsen als basis hebben. Het CvTE is een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) en voert zijn taken uit onder verantwoordelijkheid van het ministerie van OCW.

We zijn een kleine (75 medewerkers) organisatie met een informele werksfeer. Op ons kantoor in hartje Utrecht is altijd ruimte voor een gezellig gesprek of een fijne lunchwandeling langs de singel. Ook doen we samen mee aan de jaarlijkse OCW-sportdag.

Wij zoeken een mediamaker of meerdere mediamakers die onze cultuur, organisatie en informele werksfeer in een (korte) bedrijfsvideo kan/kunnen vastleggen. We hebben 8 collega’s die we kort willen laten vertellen over hoe het is om bij het CvTE te werken.

Korte quotes, met daarbij beelden van ons kantoor, de werkplekken en sfeer.
We denken aan een video van maximaal 1,5 minuut. Gewoon om een beeld te geven van wie wij zijn en uit wat voor mensen het CvTE bestaat.
– Opnames vinden plaats op één dag in ons kantoor te Utrecht: Dinsdag 22 oktober 2024
– En dan monteren en afwerken, de video wordt zowel gebruikt voor YouTube, als andere online kanalen, zoals social media maar ook onze corporate website (www.cvte.nl)

Datum/Periode: Dinsdag 22 oktober 2024
Vergoeding: Nvt, naamsvermelding en aanbeveling op evt CV of netwerk
Contactgegevens opdrachtgever: Het College voor Toetsen en Examens, Lindsay de Sain Vallen, e-mail: l.desainvallen@cvte.nl

Over de auteur