Het geheim achter snel rijk worden🐴🦜🐶

Het geheim achter snel rijk worden🐴🦜🐶

Een 9 tot 5 baan, wie heeft daar tegenwoordig nou nog trek in? De hele dag op kantoor en dag in, dag uit hetzelfde riedeltje. Het liefste wil je natuurlijk een spectaculair leven, vol onverwachte leuke ervaringen en een bankrekening die altijd gevuld is. Voor velen zal die altijd een illusie blijven, maar voor een klein deel is er een gat in de markt om al je dromen uit te laten komen: je huisdier.

Misschien heb jij namelijk wel de nieuwe Teddy The Shetland, Nala Cat of Doug The Pug in handen. Zoals je in de onderstaande visualisatie ziet zijn dieren razend populair op social media. Ze hebben miljoenen volgers en verdienen bakken met geld (al gaat dat natuurlijk allemaal direct naar hun gierige baasje toe). Denk je nou: “IK WIL DIT OOK”, dan is er wel iets wat je in overweging moet nemen.

In de onderstaande visualisatie zie je dat de katten en de honden verreweg het populairst zijn, maar hierdoor is de concurrentie ook moordend. Dus wil je echt graag een nieuwe toekomst opbouwen en de trotse eigenaar van een wereldberoemd social media dier worden, kies dan voor een dier die weinig beroemde soortgenoten heeft. Ga eens voor een pony, een vogelbekdier of een wandelende tak. Misschien zal het wat langer duren voordat je miljoenen volgers hebt, maar de kans dat je beroemd wordt is vele malen groter.

Over de auteur