Studentenbelangen – wie krijgt jouw studentenstem? (S01E01)

Studentenbelangen – wie krijgt jouw studentenstem? (S01E01)

In aflevering 1 van onze podcast ‘In de Stemming” praten studenten over hoe verschillende partijen zich inzetten voor de belangen van studenten. Welke partijen zetten zich voor jou in? En, hoe concreet en haalbaar zijn die plannen dan? Deze vragen worden allemaal beantwoord in deze aflevering. Door de stem van studenten op straat, analyses van verkiezingsprogramma’s en een interview met Wybren van Haga (lijsttrekker BVNL), maken we het voor jou als student makkelijker om op 22 november een keuze te maken.

Luister hier naar onze aflevering op Spotify.

Door: Wessel in den Bosch (redacteur), Daan Vergouwe (redacteur), Susanne Blommers (redacteur), Robbe van der Lee (redacteur) en Victor Schipper (eindredacteur)

Over de auteur

Victor Schipper

Mijn naam is Victor Schipper, 21 jaar en ik ben tweedejaars student aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Ik ben een ambitieuze student die uitdaging zoekt door mee te doen aan verschillende honoursprojecten binnen de SvJ. Momenteel loop ik mee op de redactie van RTV Connect en ben ik werkzaam als freelance journalist. Ook ben ik actief betrokken bij de NVJ en help ik mee met het organiseren van evenementen voor Vers in de Pers, de jongerenafdeling van de NVJ. Daarnaast ben ik Vicevoorzitter van Studievereniging LeF (Letterlijk en Figuurlijk) van de opleiding Journalistiek. Ik heb een passie heb voor de schrijvende journalistiek met een specialisatie in burger, politiek en maatschappij. Als freelancer ben ik inzetbaar voor het schrijven van (nieuws) artikelen en columns.