SvJ media

Selecteer Pagina

CampusDoc Filmfestival: Ontdek de krachtige verhalen achter de camera’s

Tijdens het CampusDoc Filmfestival op 17 en 18 juni zal het Louis Hartloopercomplex in Utrecht opnieuw jonge talentvolle documentairemakers verwelkomen. Deze filmmakers zijn studenten die de minor CampusDoc hebben gevolgd.  

door | 7 06 2023, 16:06

Het festival vorig jaar. Foto: Roland Janssen

De afgelopen 20 weken zijn de studenten bezig geweest met het maken van hun eigen documentaire. Ze hebben geleerd hoe ze deze kunnen financieren, monteren en verkopen. De studenten droegen zelf verantwoordelijkheid voor de volledige documentaire. Na dit intensieve programma is het nu tijd voor de première van de documentaires. 

Het CampusDoc FilmFestival is een bijzondere gelegenheid om te genieten van het werk van deze jonge documentairemakers. Tijdens deze twee dagen worden alle films getoond. De documentaires behandelen verschillende onderwerpen, persoonlijke verhalen, maar ook culturele thema’s. Je hebt hier de kans om met de makers zelf in gesprek te gaan en te horen hoe zij dit semester beleefden. Als je het festival wilt bijwonen, dan kan je hier voor zeven euro een kaartje kopen. Op de website van CampusDoc vind je overigens nog veel meer informatie.