SvJmedia.nl is de website van studenten van de School voor Journalistiek Utrecht. Studenten publiceren hier de producties die ze als journalist maken voor hun opleiding. Op de homepage vind je een selectie van alle producties. Ook vind je hier het freelancebureau, waar je als organisatie opdrachten kunt publiceren die onze studenten kunnen uitvoeren.

De regiosites

Studenten gaan vanaf dag 1 in een echte redactie aan de slag en maken zo dagelijks nieuws. Elke klas vormt een redactie en doet verslag vanuit een hyperlocal, een bepaalde regio. De lokale websites vind je via het navigatiemenu.

De landelijke sites

In jaar 2 gaan studenten op landelijk niveau het nieuws verslaan. Nog steeds vormen ze per klas een redactie en beheren ze hun eigen platform. Daarom vind je hier diverse landelijke nieuwssites.

De specials

Vanaf het derde jaar gaan studenten zich verder specialiseren. Ze volgen een internationaal traject of kiezen voor een specialisatie. De producties vanaf jaar 3 vind je onder Specials.

Het freelancebureau

Tijdens hun studie starten de Utrechtse journalistiekstudenten ook al met freelancen. Om ze daar een handje bij te helpen, hebben we het freelancebureau opgericht. Hier kunnen opdrachtgevers vacatures voor freelance journalisten plaatsen die onze studenten in het kader van hun opleiding kunnen vervullen.