SvJ media

Selecteer Pagina

Een onvergetelijke start: Dit gebeurde er tijdens de introweek

Een onvergetelijke start: Dit gebeurde er tijdens de introweek

Een onvergetelijke start: Dit gebeurde er tijdens de introweek

door | 5 09 2024, 11:09 | Kijk eens!

Afgelopen week stond in het teken van de introductieweek. Voor de eerstejaars betekende dit de start van hun journalistieke avontuur, vol nieuwe gezichten en onvergetelijke momenten. 

Tijdens de introductieweek stond er een breed scala aan activiteiten op het programma. Vol enthousiasme stortten studenten zich in spellen als touwtrekken, ren je rot en waterlopen. Deze activiteiten leverden niet alleen hilarische momenten op, maar zorgden ook voor hechte banden tussen de studenten. 

Naast sport en spel kwamen er journalisten, waaronder Herman van der Zandt en Marleen de Rooy, langs om hun ervaringen uit het werkveld te delen. 

Het eindfeest vormde het absolute hoogtepunt van de week. Hier kwamen alle studenten samen om de introductieweek feestelijk af te sluiten.

Het mediateam legde al deze bijzondere momenten vast. 

Over de auteur

Amber Weeber

Hoi allemaal! Mijn naam is Amber Weeber, ik ben 18 jaar en journalist bij SvJ Media OnAir. Ik ben gepassioneerd door de journalistiek vanwege de kracht die het heeft om verhalen te vertellen en mensen samen te brengen. Mijn artikelen richten zich voornamelijk op lokale evenementen, menselijke interesseverhalen en de nieuwste ontwikkelingen in de samenleving.