Fien van Snippenberg

Vroeger had ik honderd vragen in mijn hoofd over de hele wereld. Ik wilde alles weten. Als ik dan naar mijn moeder toekwam met mijn vragen was vaak het antwoord: “Fientje dat weet ik ook niet hoor!”. Ik was nog jong en wilde dat de antwoorden gewoon op mijn schoot werden gelegd. Dat gebeurde helaas maar weinig, omdat het vragen waren die niet ieder kind van negen stelde thuis. Nu, tien jaar verder, kan ik als journalist eindelijk al mijn onbeantwoorde vragen gaan onderzoeken en daar meeslepende, persoonlijke verhalen over schrijven.

Biografie

In 2018 heb ik na het behalen van mijn VWO-diploma, besloten om Journalistiek te gaan studeren. Dit is voor mij de beste keuze geweest die ik kon maken. Het praktisch leren is voor mij heel fijn en daardoor heb ik in mijn eerste jaar met gemak mijn Propedeuse gehaald. Mijn passie ligt bij het maken van persoonlijke verhalen, want achter elk persoon ligt weer een ander mooi verhaal.

Met mijn afstuderen wil ik graag  verhalen maken van de ‘normale mens’. Omdat ik denk dat iedereen iets te vertellen heeft aan de wereld. Van ieder mens kun je wel iets leren.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fien-van-snippenberg-0b2ab5174/

Producties