Welke partij heeft volgens jou het gezondste verstand? (S01E03)

Welke partij heeft volgens jou het gezondste verstand? (S01E03)

In aflevering 3 van onze podcast ‘In de Stemming’ praten studenten over welke politieke partijen zich inzetten voor de mentale gezondheid van jongeren en welke juist niet. In kieswijzers komt dit onderwerp namelijk nauwelijks aan bod en het is dus belangrijk dat er toch wat over wordt vertelt. Verder kijken we naar waardoor jongeren te maken krijgen met mentale klachten. Psycholoog Thijs Launspach praat hier met ons over. Ook praten we over ADHD en autisme, aangezien dit vaak door politieke partijen vergeten wordt. Welke partij heeft volgens jou het gezondste verstand?

Luister hier naar onze aflevering op Spotify.

Door: Annemarie Lekkerkerker (redacteur), Asaiah Goldstein (redacteur), Noa Eggebeen (redacteur), Yasmin van der Burch (redacteur) en Marissa van Ooijen (eindredacteur)

Over de auteur

Marissa van Ooijen

Hi! Ik ben Marissa van Ooijen, ik ben 20 jaar en ik woon in Barendrecht. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek en reis ik graag. Ook vind ik het leuk om andere talen te leren, vooral die van de Scandinavische landen. Voor deze opleiding heb ik op het Grafisch Lyceum Rotterdam gezeten, waar ik mijn passie voor journalistiek ontdekt heb! Later lijkt het mij leuk om iets met radio of TV te doen, maar daar ben ik nog niet helemaal uit. Dat hoop ik hier te ontdekken!