Filmers en schrijvers gezocht voor Hockeyplezier

13 jaar geleden ben ik een hockeyschool gestart voor kinderen van 5 t/m 11 jaar oud. Mijn nichtje stond 3 jaar lang op de wachtlijst bij Kampong en verloor hierdoor de liefde van de sport. Ik ben toen een hockeyschool gestart voor kids die op de wachtlijst staan of het gewoon een keer willen proberen. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby maar we maken ontzettend veel kinderen gelukkig. We dragen bij aan de vitaliteit van jonge kinderen, iets wat in deze tijd en in de toekomst erg belangrijk is. We begonnen 13 jaar geleden in Utrecht, maar zitten tegenwoordig door heel Nederland: Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag etc. 
 
Inmiddels hebben er duizenden kinderen meegedaan, werken veel met leuke trainers en zijn er zelfs trainers / locatiemanagers die vroeger bij ons gestart zijn als kind. We zijn er trots op en na 13 jaar vinden wij het een leuk idee om een leuke short movie / trailer / reportage / achtergrondverhaal / een kind volgen voor een paar weken. Iets waarbij we laten zien dat sporten voor een kind belangrijk is, in dit geval Hockey, waarom we zijn gestart en waarom we nog bestaan?! Wellicht hebben jullie zelf leuke ideeën? 
 
Zes jaar geleden heeft een student van jullie deze gemaakt over Hockeyplezier: https://www.youtube.com/watch?v=zPaoO5d_kXY&t=15s 
 
Meer informatie vind je ook hier: www.hockeyplezier.nl 
Jesse Feijtes

Over de auteur