Kom werken bij Noordhollands Dagblad in de Noordkop!

De redactie van het Noordhollands Dagblad is in de Noordkop (Schagen, Hollands Kroon, Den Helder en Texel) op zoek naar schrijvend journalistiek talent, in verschillende functies.
Ga je er graag op uit? In de weekenden kunnen we freelance verslaggevers gebruiken die sfeer willen proeven op muziekfestivals en kermissen, die een stukje meelopen met deelnemers van de Strandzesdaagse en in woord de geuren en kleuren van een carnavalsoptocht kunnen vangen.
Houd je van persoonlijke interviews? In de wekelijkse rubriek De Noordkopper portretteren we een inwoner van de gemeenten Schagen of Hollands Kroon. Iedereen met een bijzonder (levens)verhaal kan hiervoor in aanmerking komen. We zijn op zoek naar een freelancer die deze rubriek voor zijn/haar rekening wil nemen.
Last but not least: we zoeken talent dat in eerste instantie freelance enkele maanden onze redactie in Schagen of Den Helder fulltime kan komen versterken. Het betreft een betaalde werkervaringsplek.

Wie ben jij?
Je hebt een hart voor regioverslaggeving, goed gevoel voor nieuws en een fijne pen. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en je schrijft net zo graag over ondernemen, gezondheidszorg en wonen als een mooi menselijk portret. Je kunt snel werken, maar je bent ook niet bang om af en toe de diepte in te duiken en je langer vast te bijten in een goed onderwerp.
Je staat open voor journalistieke online vormen, hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld. Je komt te werken op onze redactie in het centrum van Schagen of op Willemsoord in Den Helder (net wat je voorkeur heeft) en wordt daar goed begeleid door een collegiaal team.
Heb je interesse voor een (of meer!) van bovenstaande functies? Stuur dan een motivatie en cv naars.biesboer@mediahuis.nl.

Datum/Periode: vanaf heden
Vergoeding: wisselend per functie
Contactgegevens opdrachtgever: 06-47025538 / s.biesboer@mediahuis.nl

Over de auteur