Film- en serierecensenten gezocht

Ben jij een film- of serieliefhebber met een uitgesproken mening en een vlotte pen? Dan zoeken wij jou.
FilmTotaal is al ruim twintig jaar een van de grootse filmsites van Nederland. Met dagelijkse nieuwsberichten, interviews en recensies trekken we maandelijks meer dan twee miljoen bezoekers. Ook zustersite SerieTotaal timmert al een goede tien jaar stevig aan de weg.
Om de Nederlandse kijker wegwijs te maken in het oerwoud van audiovisuele content pogen wij elke film en serie die uitkomt van een recensie te voorzien. Dat zijn er behoorlijk wat, dus zijn we hard op zoek naar nieuwe recensenten die een steentje willen bijdragen.
Onze ideale kandidaat kent zijn klassiekers, schrikt niet terug voor het geven van zijn mening en beschikt over de juiste schrijfvaardigheid onze lezers te informeren op een manier die duidelijk, informatief en boeiend is.
Ben je helemaal gek van films en series, vind je het leuk om je gedachten erover kenbaar te maken, kun je een film of serie beoordelen op meer dan het aantal actiescènes of bekende acteurs? Dan ben jij mogelijk degene die we er graag bij willen hebben.

Datum/Periode: Per direct
Vergoeding: 25-40 euro per artikel
Contactgegevens opdrachtgever: www.stillpoint.nl/vacatures

Over de auteur