1Almere zoekt enthousiaste redacteuren/verhalenmakers

1Almere timmert lekker aan de weg als dé omroep van Almere. Wil jij laten zien dat er in Almere heel veel mooie dingen gebeuren of wil jij juist een misstand aan de kaak stellen? Dan gaan we graag met jou in zee.
We bieden de mogelijkheid om bij ons op de redactie te komen werken. Je werkzaamheden bestaan dan uit het speuren naar nieuws, het verwerken van persberichten, het afnemen van interviews en natuurlijk het schrijven van berichten. Nieuws garen kan via de telefoon, maar we gaan ook graag op pad! We richten ons vooral op online artikelen en video’s, maar maken ook radio en televisie.
We bieden niet alleen leuk werk, we zitten ook nog op een prachtige locatie. Vanuit onze redactie in het WTC overzie je de hele stad en je loopt er vanaf het station ook nog eens in een paar minuutjes heen! Spreekt dit je aan, meld je dan.

Wil je graag een los verhaal schrijven voor onze website? Dat kan ook. Een portret van een bijzondere Almeerder of een eigen onderzoek plaatsen we graag op onze site.
Woon je in Almere of ken je de stad op je duimpje? Dan is dat natuurlijk een enorme pré, maar het is geen verplichting.

Datum/Periode: in overleg
Vergoeding: in overleg
Contactgegevens opdrachtgever: Nanko Boelman, eindredacteur 1Almere, nanko.boelman@1almere.nl of telefonisch via 06-23836979

Over de auteur