Henks rit naar Herstel

Henks rit naar Herstel

Henk (rechts) en zijn zoon (links)

In februari 2023 ging het fout. Henk Goedegebuure belandde met een herseninfarct in het ziekenhuis. Na een tijdje in het Beatrix ziekenhuis mag hij naar het Gasthuis in Gorinchem. Hier gaat hij verder revalideren. Voor zijn verjaardag mag hij weer het gasthuis uit, omdat hij genoeg progressie geboekt heeft. Over is de strijd nog niet. Henk moet opnieuw zelfstandig leren om alledaagse dingen te doen.

We zijn nu iets meer dan een jaar verder. Hij heeft heel veel gerevalideerd en bereikt. De enige vraag die hem continu blijft achtervolgen is: ”kan ik ooit nog autorijden?” In deze documentaire; Henks rit naar Herstel, vertelt Henk zijn verhaal.

Muziek:

Music by: https://www.bensound.com

License code: EH4FES1NVBMYTW4H

Over de auteur

Floor Goedegebuure

Ik ben een 20-jarige Rotterdammer die in Krimpen aan den IJssel en Langerak woont. Mijn naam is Floor Goedegebuure en ik ben student aan de Hogeschool Utrecht voor Journalistiek. Ik heb een passie voor waterpolo, lezen, schrijven en natuurlijk films en series kijken. Ik ben als echte Rotterdammer natuurlijk een Feyenoord-fan, wat er wel goed in is gegoten door mijn vader.