Van blues naar country-trap

Van blues naar country-trap

Inmiddels heeft iedereen wel eens gehoord van Lil Nas X, de zanger en rapper die in 2019 een mega-hit scoorde met het country-geïnspireerde ‘Old Town Road’. Niet lang na het succes van de single, kwam de rapper via een tweet uit de kast. Dat kwam voor velen als een grote verrassing, en heeft tegelijkertijd meer ruimte gecreëerd voor andere identiteiten in mainstream muziek. Inmiddels fungeert Lil Nas X als LHBTQ-boegbeeld, maar wie waren er vóór hem en hoe ziet het muzikale landschap er nu uit als we kijken naar queeruitingen? Kom dat alles te weten in onderstaande crossmediale productie!

Hoe te lezen

Er zijn twee opties om de productie te lezen. De eerste is via deze manier: Van blues naar country-trap. Klik op de link om de pdf te openen (opent op dezelfde pagina). Wil je de productie liever via een andere manier bekijken? Klik dan op onderstaande link. De pdf zal zich dan uitschuiven op deze pagina. Is de leesbaarheid niet goed? Open de pfd dan via de eerste optie, of klik op het download-icoon om de productie direct te downloaden.

De productie ‘Van blues naar country-trap‘ wordt begeleid door een speciaal gecureerde playlist die gevuld is met nummers van alle artiesten die genoemd worden in de productie. Scan de QR-code in de productie met de camera van je telefoon om de playlist te openen, of klik op play in de bijgevoegde afspeellijst hieronder! Veel lees- en luisterplezier!

https://open.spotify.com/playlist/07Lbv5XHSQ5C913mImkeh1?si=947459e0fded4e53

Over de auteur