SvJ media

Selecteer Pagina

Alumni Indra Jager vond haar geluk bij AD Utrechts Nieuwsblad

Wat zijn je eerste stappen van je journalistieke carrière na de SVJ? ‘Onze’ alumni Indra Jager vertelt op de site van Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek hoe ze haar geluk vond als verslaggever voor AD Utrechts Nieuwsblad. 

door | 28 06 2023, 13:06

Na De school voor de Journalistiek in Utrecht werkte Indra Freelance voor onder andere Linda en Nu.nl 

Binnenkort met diploma op zak betreden weer een paar honderd jonge journalisten de arbeidsmark. Lisselotte Idema interviewde vijf journalisten die vijf jaar geleden afstudeerden over hun eerste stappen in het werkveld, en daarna.    

Een van hen is Indra Jager (28) afgestudeerd aan de School voor de Journalistiek Utrecht. In het interview vertel ze over haar droom in de landelijke journalistiek te gaan werken. Maar uiteindelijk vond ze haar geluk in de regio. Indra werkt inmiddels als verslaggever voor AD Utrechts Nieuwsblad. 

Lees het hele interview met Indra en ook de andere verhalen van jonge journalisten van andere opleidingen en hun eerste vijf jaar in het vak hier: https://www.svdj.nl/nieuws/afgestudeerd-en-dan-vijf-jonge-journalisten-over-hun-eerste-jaren-in-het-vak/ 

Indra Jager (foto: Angeliek de Jonge)