SvJ media

Selecteer Pagina

Student Justine van Overeem: ‘Eindelijk is het ons gelukt om Tim Hofman in Bonus te krijgen’

Student Justine van Overeem: ‘Eindelijk is het ons  gelukt om Tim Hofman in Bonus te krijgen’

Matthew Cumpson, Fien Claassen, Tim Hofman, Justine van Overeem, Ids Osinga Foto: Sil Moison

Student Justine van Overeem: ‘Eindelijk is het ons gelukt om Tim Hofman in Bonus te krijgen’

‘Je hebt gasten, en gasten voor het Bonusprogramma. Maar Tim Hofman is natuurlijk de gedroomde gast om te interviewen’, zo vertelt Justine van Overeem enthousiast. Samen met Ids Osinga doet ze aanstaande woensdag het interview met de bekende Nederlander. Vanwege de verwachte drukte is de talkshow deze keer in een collegezaal en wordt studenten gevraagd om ruim op tijd aanwezig te zijn.

door | 23 01 2024, 11:01 | SvJ nieuw(s)

Matthew Cumpson, Fien Claassen, Tim Hofman, Justine van Overeem, Ids  Osinga Foto: Sil Moison

Matthew Cumpson, Fien Claassen, Tim Hofman, Justine van Overeem, Ids Osinga Foto: Sil Moison

Het gonst al een tijdje in de gangen van de School voor de Journalistiek Utrecht ‘dat er een bijzonder gast’ komt in het wekelijks Bonusprogramma. Nu is de naam bekend: journalist Tim Hofman. Vooral bekend als presentator van het onlineprogramma BOOS en de tv-programma’s Over mijn Lijk en Spuiten en Slikken. Vorig jaar is hij door Villamedia Magazine uitgeroepen tot Journalist van het Jaar.

Heel veel bellen

Justine: ‘Eindelijk is het ons gelukt om Tim Hofman in Bonus te krijgen.’ Over hoe dit de Bonusredactie is gelukt, kan Justine verklappen dat ze heel, heel veel gebeld heeft. ‘Al vrij snel liet Tim weten dat hij interesse had om langs te komen, het was vooral een uitdaging om tot een datum te komen. Dat kostte best wat tijd door het drukke leven van Tim.’

Tim Hofman, Justine van Overeem, Ids Osinga Foto: Sil Moison

De lijn van het gesprek gaat Justine natuurlijk niet verklappen maar waar ze zelf het meeste naar uitkijkt is de start van het interview. ‘We beginnen namelijk meteen met de actualiteit. Meer kan ik echt niet verklappen!’ Elke talkshow vindt de Bonusredactie bijzonder, maar dat dit is gelukt is echt wel speciaal. Maar het zorgt ook voor extra zenuwen.

Extra druk

Vanwege de verwachte drukte is het Bonusprogramma aanstaande woensdag niet op het Mediaplein maar in een collegezaal van Heidelberglaan 15. Maar ook vanwege de veiligheidsmaatregelen die nodig zijn sinds in 2023 een gewapende man het BNNVARA-gebouw binnendrong met het doel Hofman om het leven te brengen.

Voor @SvJmedia.social Instagram gaat Justine een vlog maken die daar binnenkort is te zien. Kijk hier wie dit schooljaar in de Bonusredactie zitten.

Over de auteur