SvJ media

Selecteer Pagina

Wat kan je als student doen buiten je vaste vakkenpakket?

Wat kan je als student doen buiten je vaste vakkenpakket?

Wat kan je als student doen buiten je vaste vakkenpakket?

door | 16 10 2024, 17:10 | Kijk eens!

Als het vaste curriculum niet genoeg is om je tevreden te houden. Wat kan je dan doen als  (eerstejaars) student buiten je eigen curriculum om? Check daarvoor deze explainer!

Het volgen van een honours-programma kan een leuke toevoeging zijn aan je studie. Meer informatie daarover vind je hier. Je kan je aanmelden bij een commissie van studievereniging LEF. Hou daarvoor de instagram van LEF in de gaten: @lefsvj. Ook is het een optie om je eigen creativiteit de vrije loop te laten: leen apparatuur bij de mediadesk en daag jezelf uit!

Wil je studeren, organiseren en creative vrijheid combineren, hou dan onze site en onze instagram goed in de gaten. Werken bij Svjmedia combineert alles wat hierboven staat. Om de zoveel tijd zoeken we nieuwe enthousiaste redacteuren.

Over de auteur

Amber Weeber

Hoi allemaal! Mijn naam is Amber Weeber, ik ben 18 jaar en journalist bij SvJ Media OnAir. Ik ben gepassioneerd door de journalistiek vanwege de kracht die het heeft om verhalen te vertellen en mensen samen te brengen. Mijn artikelen richten zich voornamelijk op lokale evenementen, menselijke interesseverhalen en de nieuwste ontwikkelingen in de samenleving.