Schrijvende journalisten gezocht met affiniteit met de zorg

Bij het online platform Nursestation zijn we op zoek naar studenten die goed kunnen schrijven en affiniteit hebben met de zorg. Voor een grote groep verpleegkundigen en verzorgenden delen wij verhalen vanuit de beroepspraktijk en artikelen over verdieping, specialisaties, bijzondere werkplekken, loopbaankeuzes, werkomstandigheden, etc. Daarnaast nemen we ook een stukje lifestyle mee (uiteraard passend bij de doelgroep). Onze verhalen hebben een informele toon en zijn vaak human-interest.

We zijn op zoek naar studenten die op flexibele basis verhalen voor ons willen maken. Wij hebben geregeld vaste onderwerpen die we aan je voorleggen, maar je hebt zeker ook de ruimte om eigen ideeën te pitchen. Het werk doe je vanuit huis en er is een vergoeding beschikbaar. Bij deze opdracht krijg je veel vrijheid, maar daardoor is het wel belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, goed communiceert en om kunt gaan met deadlines.

Is dit iets voor jou of heb je nog vragen? Neem dan contact op met contentmanager Rebecca via r.looijen@nursestation.nl.

Over de auteur