Enthousiaste freelancers op gebied van entertainmentnieuws

Enthousiaste freelancers op gebied van entertainmentnieuws

De redactie van de website ditjesendatjes.nl (DenD) is op zoek naar enthousiaste freelancers met een neus voor het gesprek van de dag op het gebied van nieuws en entertainment.

Bij DenD volgen we het wel en wee van de familie Meiland en  de schandalen bij TVOH op de voet. Ook houden we in de gaten wie zich nu weer de vriendin van André Hazes mag noemen en brengen dat als nieuws. Maar voor een schandaal in de politiek Den Haag of de sportwereld halen we onze neus ook niet op. Kortom, alles wat het gesprek van de dag kan gaan bepalen, vindt een plek op DenD.

Herken je je hierin, zit je in het tweede of derde jaar van je opleiding, ben je bekend met WordPress en Photoshop dan ben je van ons van harte welkom om als webredacteur kennis te komen maken met deze bijzondere tak van journalistiek.

Het gaat om een leuke, zelfstandige functie waarbij je bij toerbeurt een weekenddienst draait. Onze redactie is gevestigd nabij station Sloterdijk in Amsterdam, maar je werkt voornamelijk vanuit huis. Je werkt met een team van ervaren journalisten die je werkende weg de kneepjes van het vak kunnen bijbrengen. Ondertussen geniet je veel vrijheid en houden we er flexibele werktijden op na.

Ditjes en Datjes wordt gemaakt door Trusted Media Publishers BV, een bedrijf van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer. De website ditjesendatjes.nl bereikt maandelijks tussen de 2,5 en 3 miljoen unieke bezoekers die gemiddeld 8 miljoen pagina’s bekijken.

Beschikbaarheid: zo spoedig mogelijk.

Eindtijd: geen.

Betaling: Voor niks gaat de zon op, dus uiteraard krijg je betaald voor je werk.

Interesse? Neem contact op met Jan-Kees Emmer.

emmer@trustedmedia.nl

Trusted Media Publishers
Donauweg 10
1043 AJ Amsterdam

Over de auteur