Hilversum

Selecteer Pagina

Eugène Stuy vertelt het geheim van de perfecte oliebol

Eugène Stuy vertelt het geheim van de perfecte oliebol

Oliebollen van Gebakskraam Stuy

Oliebollen bestaan al honderden jaren. Het is een vaste traditie met oud en nieuw, maar achter de oliebol schuilt meer vakmanschap dan je denkt. Want hoe bak je nou écht een goede oliebol?  Eugène Stuy, eigenaar van gebakskraam Stuy in Hilversum, weet daar alles van. In 2020 bakte hij de beste oliebol van Noord-Holland, en vandaag neemt hij ons mee in het bakproces.

 

Over de auteur

Finn Schouten

Hoi, ik ben Finn Schouten – student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik schrijf over alles wat er speelt in Hilversum, met extra interesse in misdaad, politiek en sport. Betrokken, toegankelijk en enthousiast. 📩 Heeft u nou Tips of een leuk item voor een nieuws artikel? Mail dan naar: Finn.schouten@student.hu.nl