Zeist

Selecteer Pagina

Uitgelichte berichten

Alle

Laatste

Marsha over haar passie voor Bon Vivant

Zeist – In dit portret maken we kennis met Marsha, een vertrouwd gezicht voor velen in Zeist. Met haar aanstekelijke enthousiasme zorgt ze ervoor dat iedereen zich thuis voelt in de lokale brasserie Bon Vivant in het hartje van Zeist. Wat drijft haar, wat zijn haar mooiste herinneringen en waarom houdt ze zo van werken bij Bon Vivant?

Een thuis vinden op de Warande: Felins verhaal over op kamers gaan

Felin is een 19-jarige student die de opleiding tot docent Engels volgt. Op hun 18e verhuisden die naar de Warande, een grote stap die zowel kansen als uitdagingen met zich meebracht. Als neurodivergent en non-binaire persoon was het vinden van een veilige en fijne woonomgeving belangrijk, en gelukkig heeft Felin die gevonden. In dit interview vertelt hen over hun ervaringen met op kamers gaan, de bijzondere sfeer op de Warande en wat deze plek voor hen betekent.

De keuzes van een gebakswinkel als het gaat om de laatste trends

Karine Servaas is werkzaam in gebakswinkel Top’s Edelgebak in Zeist. De laatste tijd zijn er veel nieuwe trends als het gaat om gebakjes en andere lekkernijen, denk hierbij bijvoorbeeld aan pistache en tompouche. Hoe gaat een gebakswinkel om met al deze nieuwe trends? En hoe kiezen zij ervoor om mee te doen met welke trends? Karine Servaas zal erover vertellen in het video portret hieronder.

‘Gasten, geen klanten’

Zeist – Aan het Emmaplein hier in Zeist is al bijna 20 jaar Brasserie Bon Vivant te vinden. De wensen van de klant zijn volgens mede-eigenaresse en oprichter Bea Kaptein uiterst belangrijk. Zij vertelt over de start, de obstakels en de visie van Bon Vivant.

Bezig met laden