SvJ Live in gesprek met minister Van Engelshoven (OCW)

SvJ Live in gesprek met minister Van Engelshoven (OCW)

Donderdag 18 februari krijgen studenten van het Instituut voor Media de gelegenheid om tijdens een online college vragen te stellen en in gesprek te gaan met minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap: Ingrid van Engelshoven. Het onderwerp van gesprek is studentenwelzijn.

Door de corona-crisis verlopen de studiejaren voor veel studenten nét even anders dan ze van tevoren hadden gehoopt. Eenzaamheid ligt op de loer en het online-onderwijs verloopt hier en daar nog niet helemaal lekker. Kortom: er is werk aan de winkel om het studentenwelzijn te verbeteren. Daarom organiseren wij, Team SvJ Live, een online college waarin studenten van de opleidingen Journalistiek, Communication & Media Design en Data Driven Design een uur lang met minister van Engelshoven in gesprek gaan over studentenwelzijn. Studenten kunnen het college vinden via hun rooster, of via het bericht op MyHU.

Ook HU-teamleider Studentbegeleiding Frans Meeuwsen is aanwezig bij het college. Hij kan de studenten alles vertellen over waar ze terecht kunnen, wanneer zij tegen studiegerelateerde problemen aanlopen.

Over Team SvJ Live

Team SvJ Live bestaat uit een groep gemotiveerde Honours studenten van de School voor Journalistiek die onder begeleiding van docenten colleges, uitzendingen en activiteiten organiseren over actuele thema’s. Dit studiejaar heeft de groep onder andere online uitzendingen gemaakt over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en een online college over persveiligheid georganiseerd voor beginnende journalisten.

SvJ Live kun je vinden op www.svjmedia.nl/live en op sociale media: Instagram, Facebook en Twitter.

https://twitter.com/SvJBreakingNews

NOOT VOOR REDACTIE; PERSVERZOEKEN & CONTACT
Voor meer informatie over het online college met de minister en Team SvJ Live kunt u contact opnemen met:

Elvira van Noort – docent SvJ Live
Mail: elvira.vannoort@hu.nl
Telefoon: 06 148 115 84

Lotte Notenboom – student SvJ Live en contactpersoon online college
Mail: lotte.notenboom@student.hu.nl
Telefoon: 06 125 723 89

Over de auteur

Roos Verbrugh

Heb je een opmerking, vraag of tip? Stuur dan een mailtje naar rfverbrugh@gmail.com