Home (Sweet) Home

Home (Sweet) Home

Steve en Lindsey met hun zoon Jayden.

Als mama zie je nog maar voor 10%, en mag je eigenlijk niet alleen thuisblijven. Papa zijnde ben je de enige broodwinner als havenarbeider. Samen heb je een dochter van 14 met een emotionele beperking, en een zoon van 10 met een fysieke en mentale beperking. Opvang is een zeldzaamheid, en thuis kom je allang niet meer tot rust.

In dit audioverhaal leer je mama Lindsey en papa Steve kennen, maar ook hun kinderen Jayden (10 jaar) en Zoë (14 jaar). Lindsey kampt met een visuele beperking, Zoë heeft een emotionele beperking en autisme. Jayden heeft evenwel de meeste zorg nodig, door zijn fysieke en mentale beperking. Een moeilijke thuissituatie zorgt voor dagelijkse uitdagingen, fysiek en mentaal. Maar ook buiten het huis voelt het gezin zich vaak uitgesloten en ongehoord. De grote zorg die vooral naar Jayden gaat, geeft het gezin weinig rustmomenten, en een dagopvang zoals andere kindjes heeft Jayden niet.

Een verhaal over het gevolg van geen dagopvang, een verhaal over eenzaamheid en uitsluiting, een verhaal over een gezin waar niets nog evident is.

Klik op onderstaande link voor het volledige audioverhaal.

HOME (SWEET) HOME by Brian Dewulf

Over de auteur