Amersfoort

Selecteer Pagina

Beruchte koopgoot krijgt nieuw leven

Beruchte koopgoot krijgt nieuw leven

AMERSFOORT – In de beruchte koopgoot Amicitia is onlangs een nieuwe winkel geopend. Ondanks de bekende risico’s onder de mensen in Amersfoort heeft Mara Marshall (30) er toch voor gekozen om hier een Japanse manga en anime winkel te openen. Op de hoek van de straat tussen alle leegstaande panden is eindelijk weer een beetje leven ontstaan.

 

Risico’s

Ondanks alle risico’s waar Mara al jaren bekend mee is, is ze er wel van overtuigd dat de winkel gaat slagen. Amicitia is al ontzettend lang een beruchte plek in Amersfoort met veel leegstaande panden en bedrijven die hier niet weten te slagen. Mara ziet hier geen probleem in; ‘’ik heb best wel een specifieke markt, dus als mensen mij eenmaal weten te vinden, komen ze altijd wel weer terug.” Er zijn ook weinig andere plekken waar mensen deze producten kunnen kopen.

 

Veel potentie voor de toekomst

Ook ziet Mara veel potentie in deze locatie. Het pand is erg mooi, de locatie is goed bereikbaar en ook goed gelegen in het Amersfoortse centrum. Zo zegt Mara hierover: ‘’als de gemeente goed meewerkt, kunnen we hier iets heel leuks van maken.’’ Deze winkel is al een goed begin, maar met nog meer nieuwe concepten die nog niet bekend zijn in Amersfoort, zou deze koopgoot toch kunnen opbloeien tot een groot succes.

 

verslaggeefster Roos den Hartog spreekt Mara Marshall over haar net geopende winkel.

 

 

Over de auteur