Amersfoort

Selecteer Pagina

Het regent ongelukken op de Stadsring in Amersfoort

Het regent ongelukken op de Stadsring in Amersfoort

Plek van het dodelijke ongeluk op de Stadsring waar mensen hun bloemen en kaarsen neerzetten om de jongens te herdenken.

De afgelopen periode zijn er meerdere ongelukken gebeurt op de Stadsring in Amersfoort. De Stadsring is een drukke 50 kilometer weg die veel bewoners dagelijks gebruiken. Dat er veel ongelukken gebeuren is niet onbekend, want de gemeente Amersfoort maakt bekent dat er sinds 2014 al 100 ongevallen geregistreerd zijn. Dit is nog lang niet alles, want niet iedereen belt de politie bij een aanrijding of ongeluk.

Op 30 september was er een dodelijk ongeluk waarbij 3 jongens om het leven zijn gekomen een week later op dezelfde plek was er nog een ongeluk, deze jongen heeft het wel overleeft. Verslaggever Amber van Es ging naar de plek waar het is gebeurt en sprak Jan de van der Schueren, raadslid van het CDA, over hoe de Stadsring veiliger gemaakt kan worden.

Plek van het dodelijke ongeluk op de Stadsring waar mensen hun bloemen en kaarsen neerzetten om de jongens te herdenken.

Over de auteur

Amber van Es

Mijn naam is Amber van Es, ik woon in Wilnis en ben 17 jaar oud. De opleiding journalistiek wil ik al heel lang doen, want ik vind het leuk om nieuwe onderwerpen uit te pluizen en er alles over te weten. Naast dat ik schrijven en spreken erg leuk vind, doe ik ook veel aan fotografie. Doordat ik met veel anderen fotografen ben mee geweest naar hun opdrachten heb ik veel ervaring opgedaan. Zo zijn er meerdere foto's van mij in de lokale krant in de Ronde Venen geplaatst en is er ook een keer een foto van mij in het AD terechtgekomen. Super gaaf! Nu wil ik graag mijn passie voor fotografie en journalistiek gaan combineren en nog heel veel verhalen maken om anderen te laten zien van wat er om zich heen gebeurt.