Lege supermarktschappen in Vathorst

Lege supermarktschappen in Vathorst

Foto: Julia van de Scheur

Doordat er vorige week werd aangekondigd dat er strenge vorst en veel sneeuwval zou komen, zijn verschillende schappen van supermarkten in de wijk vathorst, Amersfoort leeg komen te staan. De weersverwachtingen zijn historisch laag en de temperaturen kunnen oplopen tot -6 overdag, wat gevoelsmatig -12 is. Door de lage temperaturen komt de een heel graag buiten maar de ander blijft liever binnen. Zo hebben de supermarkten in Amersfoort Vathorst dat gemerkt.

Op vrijdag 5 februari en zaterdag 6 februari zijn er verschillende supermarkten in de wijk Vathorst die aangeven lege schappen hebben te liggen. Door de aankomende vorst, willen mensen niet naar buiten en slaan ze hun boodschappen van te voren in.

Marco Vos, kruidenier Jumbo winkelcentrum Vathorst, verteld dat verschillende schappen leeg kwamen te staan. Ook bevestigd Cees Graffner dit. Cees is supermarktmanager van de Albert Heijn. ‘’Met name het brood en de vers schappen kwamen leeg te staan’’ Wel wordt de vracht netjes geleverd en hoeft niemand zich druk te maken over te weinig aanvulling.

De lege schappen zijn niet de eerste keer in de afgelopen tijd. Bij de eerste Lock down in maart 2020 was dat ook het geval.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *