Koffiebar Corazon komt met nieuw concept: de Corazon Express

Koffiebar Corazon komt met nieuw concept: de Corazon Express

De CorazonExpress

Corona of niet, Koffiebar Corazon zit niet stil: zo is eigenaar Dirk-Jan Stip met het idee van een rijdend ‘mini food festival’ door Amersfoort gekomen. Stip wil met een treintje alle wijken in Amersfoort laten genieten van zijn bekende koffie, taart en snacks en wil daarbij ook activiteiten aanbieden. Corazon gaat hiermee starten in april. De creatieve ondernemer wil hiermee de saaiheid in de wijken van Amersfoort verdrijven en mensen bij elkaar brengen.

De Corazon Express gaat langs alle wijken in Amersfoort en is bedoeld voor het hele gezin. Daardoor kunnen klanten van Corazon, die vaak buiten het centrum wonen ook daar het ‘Corazongevoel’ beleven. Je kunt bij het festival een kleedje halen en een plekje rond de wagon opzoeken. De bezoekers kunnen dan eten afhalen, zoals pannenkoeken en poffertjes, en tegelijkertijd meedoen aan activiteiten.

De activiteiten zijn erg divers, van Jeu de Boules spelen en jam maken tot een TikTok workshop. De activiteiten zullen georganiseerd worden door zzp’ers in de culturele sector in Amersfoort. Corazon verzint het schema. “Ik hoef er eigenlijk niets aan te verdienen, zolang mensen er maar blij van worden. Het is sowieso goed voor onze naam”, vertelt eigenaar Dirk Jan Stip.

Coördinator van het festival Jenine heeft er vertrouwen in dat het festival veel aandacht zal trekken. “Corazon is best bekend onder de Amersfoorters en het promoten op sociale media gaat al erg goed. “We hebben nu een koek-en-zopiekraam voor de deur staan door de maatregelen en ook daar komen veel mensen op af.”

Volgens Jenine is het bij Corazon altijd het doel om mensen met elkaar te verbinden, daarom zal Corazon doorlopend nieuwe concepten blijven bedenken, wat een creatieve uitdaging betekent voor zowel de leidinggevende als de werknemers. “Verder worden wij in deze tijd zo veel mogelijk aan het werk gezet.”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *