Biltse Nieuwe

Selecteer Pagina

Albert Heijn Den Dolder doet mee aan inzamelingsactie Voedselbank Nederland

Albert Heijn Den Dolder doet mee aan inzamelingsactie Voedselbank Nederland

DEN DOLDER- Afgelopen week was er bij de Albert Heijn in Den Dolder een inzamelingsactie voor de voedselbank. Klanten konden producten van een lijst kiezen, die vervolgens met korting aangeschaft konden worden en na het afrekenen ingeleverd konden worden. Met de actie zijn velen kratten binnengehaald en vervolgens doorgestuurd naar Voedselbank Nederland.   

Volgens Albert Heijn-filiaalmanager Lisanne Kromm werkt de Albert Heijn mee aan de actie omdat ze het imago van een supermarkt voor iedereen willen zijn. ‘Persoonlijk vind ik het goed dat we dit doen, het zorgt ervoor dat de voedselbank weer meer aandacht krijgt’.  

Elk jaar aan het begin van het schooljaar organiseert Albert Heijn in samenwerking met de voedselbank een inzamelingsactie voor gezinnen die het zwaar hebben. Het doel is om gezinnen een goed ontbijt te geven. Iets wat erg belangrijk is voor schoolgaande kinderen.  

De actie liep van 09 september tot 15 september en was een landelijke actie. Met kerst organiseert de Albert Heijn samen met de lokale voedselbank een nieuwe inzamelingsactie.  

 

Luister hier naar het interview met Albert Heijn-filiaalmanager Lisanne Kromm gemaakt door journalist Jorya Bijl: 

 

Over de auteur

Meike de Jong

Mijn naam is Meike de Jong (17) en ik ben eerstejaars student journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik woon in Delft.