Biltse Nieuwe

Selecteer Pagina

Er wordt van alles verkocht op de garage sale in Bilthoven

Er wordt van alles verkocht op de garage sale in Bilthoven

Foto van speelgoed, zoals ook werd verkocht bij de garage sale.

BILTHOVEN – De tweede garage sale in de wijk Vogelzang is gehouden op 29 september. Deze garage sale is een groot succes, de mensen die mee doen aan dit evenement hebben hun kleding, speelgoed, zelfgebakken lekkernijen en nog meer leuks opgesteld in hun voortuin of op hun oprit.

Jong en oud doet mee aan deze garage sale en hebben hun kleding uitgehangen aan kledingrekken, of hebben hun zelfgemaakte cupcakes op een dienblad liggen. Om uit te zoeken welke spullen de bewoners willen verkopen, zoeken ze vooral dingen die ze al een lange tijd in de garage hadden liggen, maar Esther Strijbos vertelt ook wat anders: ‘Ik verkoop kleding die ik al een tijd op Vinted wilde verkopen, maar daar is het niet van gekomen, dus dan hang ik het hier maar op.’

Iedereen die mee wilt doen aan de garage sale heeft een kleurrijke ballon aan hun huis hangen om aan te tonen dat hun spullen hebben die verkocht kunnen worden. Dit maakt dit een erg kleurrijk en gezellig evenement voor de buurt.

 

Over de auteur

Marieke van Leeuwen

Marieke van Leeuwen is 16 jaar oud en is student op de Hogeschool Utrecht. Ze kijkt graag naar films en series in haar vrije tijd en houdt van afspreken met haar vriendinnen en vriendje. Haar journalistieke ambities liggen bij werken bij de radio of voor de televisie.