v.v. Jonathan haalt uit tegen Soest

Zaterdag 2 oktober heeft het 1e team van v.v. Jonathan een enorme zege geboekt op VVZ’49 uit Soest. In een partij die normaal gesproken een spannende wedstrijd is bleek het team van Jonathan veel sterker dan de tegenpartij uit Soest (1-10).

Na 8 minuten gespeeld te hebben kwam Jonathan al snel op een 0-1 voorsprong. De vreugde duurde echter niet lang want al heel snel kwam VVZ’49 weer op gelijke hoogte 1-1. Jonathan liet het daar niet bij zitten en zorgde al snel voor een ommekeer die uiteindelijk een ruststand van 1-4 bepaalde.

Na de rust bleef de aanvalsdrang van Jonathan door gaan, dat resulteerde nog niet tot een vergroting van de score. Na 25 minuten in de 2e helft viel er weer een doelpunt te noteren. Vanaf dat Jonathan moment vielen de goals als rijpe appels met een klinkende 1-10 zege als gevolg en hiermee noteert het 1e team van Jonathan zijn 2e zege van de competitie.