Schrijf voor UStad!

Omschrijving werkzaamheden:
Je studiepunten behalen én schrijven voor het leukste nieuwsplatform van Utrecht? Dat doe je bij UStad! Binnen de HUB Utrecht zitten de redacties van De Utrechtse Internet Courant (DUIC) en UStad (RTV Utrecht) hard te werken aan journalistieke producties, op deze bruisende plek zal ook jij freelancen voor UStad. Heb jij leuke ideeën voor interessante rubrieken en artikelen? Wil je bijdragen aan verbinding tussen inwoners van de stad Utrecht? Dan zijn wij ook zoek naar jou!

En dan even over UStad…

UStad streeft ernaar het belangrijkste medium in Utrecht te zijn voor nieuws en informatie, toegankelijk via alle gangbare platformen. We willen aansluiten op de belevingswereld van de Utrechtse bevolking en richting en duiding geven binnen de informatiestromen die hen bereiken. Het programma-aanbod van UStad moet beschikbaar zijn voor iedereen en een open discussieplatform bieden. Maatschappelijke relevantie is leidend in al onze activiteiten. Betrouwbare verhalen van dichtbij waarbij inwoners van de stad ook betrokken worden of zelfs participeren. Geen nieuws jagen, maar juist verdiepen.

Datum/Periode: Vanaf nu
Vergoeding: Geen vergoeding beschikbaar
Contactgegevens opdrachtgever: Serena Achaw coördinator HUB Utrecht & verslaggever UStad, mail: serena.achaw@rtvutrecht.nl, tel: +31 6 12274465

Over de auteur