“Het is in deze tijd zeer lastig om mensen te benaderen voor een evenement”

Wasmeer Events, een vrijwilligersorganisatie die alle evenementen van sportclub HSV Wasmeer op zich neemt, vierde tijdens de lockdown haar derde verjaardag. Ondanks dat er vanwege de lockdown weinig evenementen op de planning staan, blijft mede-oprichter Gerwin Bottenheft (48) positief: “We hopen dat we het seizoen toch nog op een leuke manier kunnen afsluiten. Als het weer eenmaal mag, gaan we voor een spetterend slot zorgen waar we ook alle buurtbewoners bij betrekken.”

Lees verder

“We moeten als club flexibel en creatief met de avondklok omgaan”

Het NOC*NSF en de KNVB hebben hun zorgen uitgesproken over de komst van de avondklok. Het NOC*NSF heeft aangegeven dat het verwacht dat, door de invoering van een vroege avondklok, de sportdeelname in Nederland verder zal kelderen. Bibeane van Buuren (50), vice-voorzitter SC ‘t Gooi, vertelt over de impact van de avondklok op SC ‘t Gooi: “We moeten zo goed mogelijk een oplossing proberen te bedenken voor zowel de junioren als de senioren.”

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.