één van onze helden

Jessie Hoogendoorn (21) zit in leerjaar twee van haar studie op de Gooische Zorg Academie in Hilversum. Naast haar studie werkt zij in de ouderenzorg bij de organisatie Action Continu Voorhoeve Utrecht. Hoe gaat het nu met Hoogendoorn tijdens deze coronacrisis? 

Lees verder

[Verslag] Woningsdag in Hilversum

Ondanks het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven, was het op deze warme maandagmiddag druk in Hilversum. Vanwege de coronamaatregelen vinden veel Hilversummers alternatieve manieren om van deze vrije dag te genieten, en niet iedereen is het eens met de getroffen maatregelen.

Lees verder

Een stroomkabel in de voortuin

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn openbare plekken zoals de bibliotheek en het buurthuis gesloten. Hierdoor kunnen mensen zonder toegang op stroom hun apparatuur niet opladen. Daarom kwam Jacqueline van Oostveen met het idee voor een sociaal stroompunt.

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.