Opnieuw Raak: Hilversumse Jongeren houden illegaal feest bij Anna’s Hoeve

In de nacht van maandag op dinsdag was het opnieuw raak bij natuurgebied Anna’s Hoeve, waar dit keer zo’n 20 jongeren te fiets en per auto bijeen kwamen om te feesten. Onder het genot van de nodige drank en softdrugs gingen de jongeren los op hardstyle en rave muziek om stoom af te blazen. Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag kwam ook al een grote groep jongeren bij elkaar onder een viaduct nabij de A27. Zij werden uiteindelijk door de politie weggeleid. 

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Nieuw muzikaal talent schittert in Hilversum

Op een herfstachtige vrijdagavond vond in de Vorstin een nieuwe editie van “Patat Met” plaats. Een avond waar nieuw talent de kans krijgt om op het podium te laten zien wat ze waard zijn. Dit keer waren Meis en Stella te bewonderen in het poppodium.

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.