Tweede editie van ‘Enter The Hills’ in De Vorstin

Tweede editie van ‘Enter The Hills’ in De Vorstin

In oktober 2022 vindt de tweede editie van ‘Enter The Hills’ plaats in De Vorstin in Hilversum. Het HipHop evenement wordt georganiseerd door Dynamic Arts. Sean William Bogaers is co-founder en directeur van Dynamic Arts. Hij wil doormiddel van het evenement jonge talenten een serieus podium aanbieden. 

Dynamic Arts 

In 2015 werd de stichting Dynamic Arts opgericht. Dynamic Arts is een creatieve stichting waarvan het ‘hoofdkwartier’ in Laren gevestigd is, maar ook in Huizen is Dynamic Arts actief. De stichting creëert een sociaal veilige omgeving waar zij jongeren een plek bieden om hen te laten werken aan hun talenten. Dynamic Arts verzorgt educatieve trajecten waarbij de jongeren hun talenten ontwikkelen en deze creaties delen binnen de gemeenschap. Sean William Bogears is co-founder en directeur van Dynamic Arts ook is hij de host van ‘Enter The Hills’. “Wij proberen een serieus platform te bieden voor jonge talenten in deze regio.” Aldus Sean.

Dynamic Arts organiseert veel verschillende evenementen die jongeren een podium biedt om hun talenten te delen. Al voor de oprichting van Dynamic Arts in 2015 werden deze evenementen georganiseerd. “De evenementen waren een van de redenen om de stichting op de richten, wij deden al veel projecten op het gebied van educatie. De stichting was een tool om mensen bij elkaar te brengen en een brug te bouwen voor talenten.” Verteld Sean. Sean komt zelf uit Het Gooi en merkte al vroeg dat er weinig opties waren voor jongeren om hun talenten te ontwikkelen.“Ik zag dat er veel talentvolle jongeren waren die niet de gelegenheid kregen om verder te groeien in hun talent, hierdoor belanden ze soms op het criminele pad of kregen zij last van mentale problematiek doordat ze niet deden wat ze leuk vonden.”

 

Enter The Hills 

‘Enter The Hills’ is een van de vele evenementen georganiseerd door Dyanmic Arts. Voor ‘Enter The Hills’ boden evenementen zoals ‘Gooische Woordenaars’ al eerder een podium aan talenten. ‘Enter The Hills’ is een terugkerend evenement, de tweede editie van ‘Enter The Hills’ zal plaatsvinden in de Vorstin. De focus van het evenement ligt op muziek en dans en is specifiek gericht op HipHop. De talenten die meedoen aan het evenement zijn door Dynamic Arts bij elkaar gebracht. “Aan het evenement doen veel verschillende talenten mee, denk aan regionale rappers, producers, Street Artists en dansers. We proberen verschillende communities aan elkaar te introduceren omdat die elkaar kunnen ondersteunen.” De bijzondere naam van het evenement is afgeleid uit de bekende film ‘Enter The Dragon’ en legendarisch HipHop album ‘Enter The 36 Chambers’ van de ‘Wu-Tang Clan’. Sean legt dit uit. “Als wij evenementen organiseren willen we dat er een sterk thema aan verbonden is. Met dit evenement proberen wij mensen te introduceren aan Dynamic Arts en de toffe dingen die hier gebeuren. Tijdens het bedenken van de naam hebben we gekeken naar de geschiedenis van HipHop, en ook wat er belangrijk was voor het ontstaan van HipHop. ‘Enter The Dragon’ en ‘Enter The 36 Chambers’ hebben invloed gehad op de populariteit van Kung Fu in Amerika. Beetje bij Beetje is dit geïntegreerd in het ontstaan van HipHop, het is dus een soort ‘throwback’.

De Vorstin

‘Enter The Hills’ wordt in oktober georganiseerd in De Vorstin in Hilversum. Volgens Sean is De Vorstin het poppodia van de regio. “Het is een podia waar heel veel toffe artiesten en legendarische groepen hebben gestaan.” Dynamic Arts heeft al langere tijd een connectie met De Vorstin. Al voor dat de stichting bestond werden hier evenementen door de founders van Dynamic Arts georganiseerd. “Zij bieden ons een heel professioneel podium met alle benodigde resources zoals een licht en geluidcrew. Zij willen ook graag het regionale talent een podium geven. De Vorstin ondersteunt ons heel erg in wat we willen doen, het is een hele mooi samenwerking.” Aldus Sean.

Over de auteur

Lieve Scholtze

Beste lezer, mijn naam is Lieve Scholtze. Ik ben 18 jaar en student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb een brede interesse in veel verschillende onderwerpen. Op dit platform kunt u van mij daarom veel uiteenlopende producties verwachten. Mocht u mij willen bereiken is dit mijn e-mailadres: lievescholtze@gmail.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *