Fietssleutelactie bij het Hilversums museum

Fietssleutelactie bij het Hilversums museum

Door: Roos Weidema

Bij het Hilversums museum is momenteel een expositie te zien genaamd ‘China Dreams’. Deze expositie is al een tijdje te zien en laat verschillende kanten van China zien. De fotografen Xiaoxiao Xu, Ruben Terlou en Ruben Lundgren hebben verschillende foto’s gemaakt die ons laten kennismaken met de snelle ontwikkelingen van China.

10 oktober werd bekend gemaakt dat er een actie is met betrekking tot deze expositie. Men kan namelijk, bij aantoning van een fietssleutel, gratis toegang krijgen tot het museum. China en Nederland staan beide in de top 10 van landen met de meeste fietsers. Dit was dan ook de inspiratie voor het museum om deze actie in te voeren.

Het stimuleert mensen uit de buurt om met de fiets te gaan en is ook nog eens voordelig.”

Aldus een bezoeker van de expositie. Deze actie loopt tot en met 24 oktober waarna deze expositie ook eindigt. Het is dus een mooie kans om de expositie nog te kunnen bezoeken.

Verslaggever Fabian Jongerden sprak met stagiaire Mascha over het doel van deze actie.

Over de auteur

Roos Weidema

Ik ben Roos Weidema. Ik ben 17 jaar oud en ben eerstejaars student op de school voor journalistiek in Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken. mailadres: roos.weidema@student.hu.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.