Ter Govw – Een Sprong in het Diepe

Ter Govw – Een Sprong in het Diepe

Donderdag 15 augustus 2024 opende Restaurant Ter Govw haar deuren en werd hiermee het culinaire landschap van Gouda uitgebreid.
Nadat op deze locatie bijna dertig jaar lang het goed aangeschreven restaurant Buiten eten&drinken onder het bewind van meerdere eigenaren gevestigd was, waren de verwachtingen hoog.

Jaap Noorlag (29) en Joe Liem (24) besloten de uitdaging aan te gaan. Gezien beide heren voorheen werkzaam waren bij Buiten eten&drinken, lag het in de verwachting dat ze dezelfde koers zouden volgen. Maar integendeel, de heren besloten het over een andere boeg te gooien en een meer verfijnde manier van restaurantvoering aan te gaan.

Hoe pakt dit risico uit voor de heren?

Hier het verhaal van Ter Govw.

Over de auteur

Joris Sirre

Ik Joris Sirre (2001) studeer Journalistiek en ben zeer geïnteresseerd in diverse meningen en opvattingen. Graag wil ik ieder verhaal van meerdere kanten bekijken. Het is belangrijk dat mensen met elkaar praten. Met mijn brede interesses en ervaring, als o.a. kok en muzikant, hoop ik mij breed te kunnen oriënteren.