Utrecht-Centrum

Selecteer Pagina

Veel jongeren werken tijdens hun studie in de horeca, maar kiezen zelden voor een carrière in het vak.

Veel jongeren werken tijdens hun studie in de horeca, maar kiezen zelden voor een carrière in het vak.

Beeld: Isolde Stephens

UTRECHT – Uit recent onderzoek van ABN AMRO blijkt dat jongeren na hun afstuderen massaal vertrekken uit de sector. Wat houdt hen tegen? En wie zijn de jongeren die juist wél bewust kiezen voor een toekomst in de horeca?

In deze reportage gaan we op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Wat trekt jongeren aan, of wat schrikt hen juist af, in deze dynamische sector? En wat drijft degenen die hun toekomst juist wél in de horeca zien?

Over de auteur

Isolde Stephens

Isolde Stephens (2002) is een beginnend journalist en student aan de Hogeschool voor Journalistiek in Utrecht. Met een achtergrond in marketing ontwikkelde ze een passie voor doelgericht en creatief schrijven. Haar missie als journalist is het belichten van ongehoorde verhalen en het geven van een stem aan mensen die zelden worden gehoord.