Zeist

Selecteer Pagina

Samenwerken in de horeca: een kijkje achter de schermen bij restaurant Pandarve in Zeist

Samenwerken in de horeca: een kijkje achter de schermen bij restaurant Pandarve in Zeist

Al sinds enkele jaren is restaurant Pandarve een vaste favoriet in Zeist. Een plek waar goede service en professionaliteit samenkomen. In het sfeervolle pand werken bediening en keuken hecht met elkaar samen. Bij Pandarve draait het dan ook om samenwerking om bij de gasten een lach op het gezicht te brengen. Bodil Kelleart vertelt over haar ervaringen bij Pandarve en de sfeer van het team.

 

Over de auteur

Isabelle Westland

Ik ben geboren in 2006 en woon in Huizen. Na 5 jaar op de HAVO, ben ik dit jaar begonnen aan de opleiding Journalistiek in Utrecht. Er zijn enorm veel dingen die mij interesseren, daarom vind ik journalistiek de perfecte opleiding om meer over dingen te weten te komen. Ook met al het nepnieuws in de wereld vind ik dat iedereen verdient om over de feiten te lezen.